2011 m. liepos 25 d., pirmadienis

Palanga ' 11

Darbas darbas darbas palangoje. Netoks jau ir sunkus, kokį įsivaizdavau oO Gal dėl to, kad išlaikė mama, ir iš beveik 2 mėnėsiu praleistų palangoje dirbau tik mėnesį, likusias dienas atostogavau. Bet... Pradėkim nuo pradžių ir mano pirmojo darbo.
Birželio 5d. atvažiuoju į sandėlį įsidarbinu klijuoti lipdukus. Darbas puikus, puikus kolektyvas (5 vaikinukai) :D 2 iš jų tapo geri geri draugai ;] Dirbu sau laiminga į dieną gaudama 65lt. tada tapau "sekretorė" įvedinėjau į kompa 22 kioskų duomenis, į juos keliaujančias prekes ir t.t darbas reikalavo atidumo tai perkelė mane dirbti į kioską.. Viskas ok. Bet žmonių nėra, nuobodu.. tai ateidavo draugės ar draugai ir tai ale trukdė mano prekybai.. :D atkėle atgal į sandelį. Dirbi nuo 9h ryto pareini namo 11h vakaro išeini į laukinius vakarus arba elnio ragą 12h grįžti 4h ryto 8 keliesi ir 9h vėl į darbą.. :D Ir taip porą savaitėliu kol atėjo DJ Tiesto koncertas.. Ten nerealumai.. Tiek žmonių, tiek muzikos, geriausia draugė nu tobula. :] ir gavau išeigine po Tiesto.. Grįžau namo 8h ryto ir mna 9h skambina ale šefas ir sako atvažiuosiu paimti tavęs namo (nors nežino kur gyvenu) važiuosi dirbt sakau ok, ir išjungiau garsą manydama, kad prikolina.. pasirodo neprikolino. :D atleido iš pirmojo darbo. per 21d. uždirbau 1200lt.
Nu ką aš bedarbė, gyvenu Palangoje, susiradusi begales draugų, tūsinuosi ilsiuosi... ;] Radau darbą picerijoje. ;D
Indaplovė. Išsiploviau indus, žmonių 0 susitvarkiau sau toi virtuvei ateina šefė sako
-Nu ką darab veiksi?
-Nu nieko
-Nu tai viso gero. Atsiskaitau ir nebeateik.
;D Atleido, nors nesupratau už ką ;} nu nesvarbu ;]
Dar dvi savaitės poilsio ir darba su gelytėm LABAS VAKARAS, GAL GĖLYČIŲ? Gražiai apsirengus vaikštai po basanavičių, labiausiai patikęs darbas, nors atrodo užknisantis;] kai 1d. galiu uždirbti 300lt bet taip paissekė tik kartą visada būdavo ~70lt. Ketinu dar grįžti padirbti su gėlytėm ;] Tai toks mano darbymėtis ;]


Baisumėlis, užlipau į 8metrų aukštį ir šokau... :D jausmas nerealus.

Beach party. Palangos paplūdymije 3 vietose vyksta beach party ;] Bar baras, Zip'o pliaže, kalnapilio palapinėje.


2 komentarai: