2012 m. sausio 19 d., ketvirtadienis

Pilnametystės proga

2012metai, sausio 19-ta diena 06:00pm. Eleonora Skrpskytė miega ir girdi neaiškaus balso stūgaujamas dainas jos kambaryje "Su gimimo diena! Su gimimo diena!" atmerkia akis. Tamsu. Atsimerkia vėl šviesa įjungta.

    Stovi dvi geriausios drauges su DIDELE raudona dėže ir DIDELIU auksiniu kaspinu ant jos ir rožėmis rankoje. Ji prasikrapšto akis, paiskabina drauges ir eina išpakuoti dovanos. Išlupu raudoną popierių, atidarau didelę dėžę ir iš ten išsilaisvina violetinis balionas nuo kurio krenta "sniegas". Draugės juokiasi. Dėžeje pilna putoplasto kamoliukų kurių dabar pilną mano kambaryje. Kapstykis. Ieškau dovanų. Pirmiausia ištraukiu auksiniame popieriuje suvyniota minkštą daiktą. Kaip vėliau paaiškėja, tai suknelė kurią privalau vilkėti per gimtadienio šventę. Ieškau toliau ištraukiu VERDI buteli. Matau daug spalvotų vokialių. Jų  18. Kiekviename mažame vokutyje po mažą palinkėjimą ir pinigas. Palinkėjimai:


*Vertink savo draugus ir žinok, kad visada gali į juos atsiremti! (Kai pavargsiu jie būs mano ramstis)
*Trikampėlis, Odelė barškučiai!- Jie nemirs niekada! Never mind I find Srir Tšši lik you! (Mūsų trijo grupė)
*Tobulėk, nes tobulumui ribų nėra!
*Linkime sekmės moksluose ir EGZAMINUOSE! (nelinkėkit, o duokit nusirašyt)
*Tegul visada lieka laiko nueti "virš IKI" (Einame kartu!)
*Linkime patirti visus gyvenimo malonumus. (Ar skaitai Gabrieliau?!!)
*Išnaudok visus gyvenimo šansus!
*Tegul tetos Marinos piniginė atsiveria tavo normas!
*Linkime pačių geriausių 18-tųjų metų!
*Tegu visi indai paklūsta tavo valiai! (Ta prasme, kad nedūžtu?)
*Linkiu daug meilės ir aistros! (Gabrieliau čia mums)
*Tegul tušas tavęs nebetepa! (Nuprauskit mane)
*Linkiu, kad nuo tavo veido niekada nedingtų šypsena!
*Ir toliau kerėk aplinkinius savo žavėsiu ir grožiu!
*Visada būk tokia linksma ir niekada neprarask savo entuziazmo!
*Tegul visos tavo svajonės tampa realybe!
*Gimtadienį atšvęsk taip, kad jį atsimintum visą gyvenimą! P.S žinoma ne dėl to, kad jis buvo blogas.
Mokykla. Gabrielius po pirmos pamokos bėdavojasi, kad pamiršo spintelės raktą ir ar gali striukę įsidėt pas mane.  Duodu raktą, pasideda striukę, poto atiduoda raktą sako:-nebereikia. Nereikia tai nereikia. Po 6pamokų noriu eiti namo. Atrakinu spintelę. Viršutinėje lentynoje mažytė dėžute su širdutėmsi ir kaspinėliu. Awww. kaip miela. Nuleidžiu galvą paimti striukę o ten BALTŲ!! (mano mėgstamiausių) rožių didžiulė puokšte!  Stoviu ir nežinau kaip reaguoti. Apsimoviau striukę įsimečiau dėžutę į rankinę puokšte į rankas ir tekina namo. Atidarau mokyklos duris atsitrenkiu į gėlių dovanotoja. Stipriai apkabinu ir padėkojų. AČIŪ TAU DAR KARTELĮ MAŽU ;**


Rašau blog'a. Skambutis į duris. Nubėgu atrakinu o ten stovi draugas iš Šilalės, Dovydas.. Nu ko jau ko bet jo neistikėjau išvysti prie savo durų slenksčio. Dar viena šios dienos staigmena!


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą