2012 m. liepos 16 d., pirmadienis

Palanga'12

Kaip ir kiekvieną vasarą važiavau į Palangą užsidirbti pramogoms pinigėlių. Tik šį kartą nelabai pasisekė su darbu, dirbau prie žaidimų automatų, 12valandų per parą. Labai nuobodus darbas. Bet kiekviena patirtis yra patirtis, užtai supratau, kad niekada gyvenime nenorėčiau ir negalėčiau dirbti sėdimo darbo..
   Antroji nelaimė Palangoje mums su Odeta buvo namai.. Gyvenome labai geroje vietoje bet ŽIAURIAI blogomis sąlygomis. Pavyzdžiui mano rytas: Atsikeliu 8:00 einu į virtuvę užsikaisti vandens, nes nėra namuose karšto vandens, apsirengiu, išsiskleidžiu skėti (jeigu lyja) ir einu į tualetą per lauką, grįžtu pasiimu puodą karšto vandens ir einu per visą kiemą į prausyklą praustis. Kambaryje be galo drėgna.
    Bet be viso to apturėjau nuostabų laiką, susipažinau su įdomiais ir nelabai žmonėmis, susiradau draugų su kuriais, manau, palaikysime šiltus santykius dar ilgai.

Panele.lt užsukau ir sugalvojau papasakoti savo Palangos darbo istoriją. Per 5min apibendrinau blogąją situaciją apie gerąją nutylėdama, parašiau trumpą straipsniuką ir šiandien radau save www.panele.lt http://www.panele.lt/lt/naujienos/bulvaras/palangoje_uzdarbiaujanti_eleonora_ispeja_pries_sutikdami_dirbti_labai_gerai_pagalvokite/

PO DARBO

 ODETOS 19

 SU DRAUGĖM IŠ ŠVENČIONIŲ IR DRAUGAIS IŠ AZERBAIDŽANO

PASKUTINIS VAKARAS

PASKUTINĖ DIENA

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą