2012 m. liepos 23 d., pirmadienis

Marsas

    Štai mama išvažiavo atostogauti, man trim savaitėm paliko visą buitį. Plauti laiptinę, laistyti gėles (jei ne blog'as jau būčiau nepalaisčiusi), nešti šiukšles, mokėti už komunalinius.
     Mama grįš ir po dviejų savaičių išvažiuosiu aš atversdama naują lapą į gyvenimą. Mama pasiliks viena, ir jos niekas nelauks po darbo, niekas nesuvers namų ir negadins nervų, niekas neapkabins, nepabučiuos, neprisiglaus.
    Norėdama išspręsti mamos vienatvės problemą sekmadienio rytą važiavau į turgų pirkti mamai augintinio (mama labai myli gyvūnus, bet jų neauginom, nes esu alergiška) išsirinkau mažytį takso ir pinčerio mišinį!
   Tai ne šuo! O katė šuniuko kailyje. Dabar jaučiuosi kaip mama, rūpindamasi namais ir mažučiu šuniuku!
   Vardą galvoti sekėsi nekaip, svarsčiau tarp Bušo ir Gošos, beeet, sesuo parekomendavo Marsą, kurį suprantame triprasmiškai. Mama vaikystėje turėjo juodą šuniuką kurio vardas buvo Marsik, (rus.k. mažybinis Marso pavadinimas liet. Marsiukas), jis yra planeta, juodas asocijuojasi su žvaigždėmis ir Marsas šokoladas :D Tik dar labai sunku tari Marsi, tai tariasi Maksi.. Ateityje patobulėsiu. :D





Jau užsiiminėjam ir dresūra. Išmokiau reikaliukus atlikinėti tam tikroje vietoje ir dar +1 komandą.!


1 komentaras: