2013 m. kovo 21 d., ketvirtadienis

Atgaiva kūnui ir sielai

    Tik sulaukusi 19metų pajutau ATGAIVĄ KŪNUI IR SIELAI, dėka SPORTO KLUBO.

    Visą laiką buvau prieš sporto klubus, manydavau, kad tai bereikalingas pinigų švaistymas.. Juk sportuoti galima ir namuose, o pabėgioti vietoi bėgtakio lauke.. Bet...

    Visai netyčia gavau nuolaidą neriboto lankymo abonimentui, viename iš geriausių Klaipdėje sporto klubų "EOLA" tad nutariau prisiversti ir lankyti prieš tai laikytą "pragarą" Bėje, į abonimento kainą įeina ir aerobikos, zumbos, kardio, anticeliulitinės bei jogos treniruotės.
    Vos įžengus mane pasitiko žavi trenerė kuri sudarė man programą (tiesa pagal ją nedirbu, nes joje pagrindas viršutinei kūno daliai, mane labiau domina apatinė), parodė kaip taisyklingai dirbti su beveik visais treniruokliais. Kadangi jau pinigai sumokėti, o trauktis nebėra kur tai sąžningai lankau sporto klubą.
    Bėgti ant bėgtakio nėra taip baisu kaip iš pradžių atrodo, pirmus kartus jaučiausi, kaip žiūrkėnas besisukantis savo rate, bet vėliau apsižvalgiau ir pamačiau, kad prieš mane yra ledo arena, kurioje vyksta dialiojo čiuožimo arba ledo ritulio treniruotės, dar viena pramoga :)
   Išnaudojus visas jėgas bėgi į kabiną, persirengi į maudymosi kostiumėli ir šoki š garinę pirtį! Dieve tai nerealu... Pasikaitinusi tipenu į džakuzį, būdama jame galiu stebėti sporto salę bei ledo arena,tai atgaiva sielai...

2 komentarai:

  1. Labai grazi figura :) Saunuole! Kiek laiko uztrukai, kol pasiekei rezultatus? Kaip mityba? :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Ačiū :) Mitybos nekeičiau :) Rezultatų taipogi dar nepasiekiau :D

    AtsakytiPanaikinti