2015 m. sausio 29 d., ketvirtadienis

V/A mandala

-Mandala (maṇḍala reiškia ratas, diskas, sfera) yra apskritimo arba kvadrato formos geometrinė kompozicijasimboliškaivaizduojanti tam tikrą dvasinę, kosminę arba psichologinę tvarką.
-V/A mandala - tai dvi jaunos moterys kurios žavėjosi mandalomis ir jų prasme. Merginos pačios kuria mandalas bei skaitmeninės spaudos pagalba perteikia jas ant rūbų, rankinių. Mandala simbolizuoja dvaisnę, prischologinę, kosminę tvarką, o rūbas papuoštas šia geometrija turbūt norom nenorom į tokią būseną įtraukia. 

    Iš asmeniškos pusės, labai mėgstu gauti daiktus kurie perteikia tikrojo svaininko dvasią. Gavusi VA mandala pirkinių maišelį eidama iš pašto mano veidą puošė plati šypsena. Ranka aprašytas vokas su adresu, rankomis pririšti VA logotipai, rankos, rankos, rankų darbas. Jaučiau tikrumą ir su meilę išsiųstą daiktą. Iš vidinės pusės, jaučiu, kad ši dovana, man numesta kaip mažytis gyvenimo vadovėlis, kuris rodo, kad reikia tikėti ir nedaryti nieko,nieko- prieš valia. Tavo angelai sargai viską padarys už tave.  Dalinuosi nuotraukomis.
Mandala "Tebūnie"- Tebūnie gyvenimas toks koks yra. Leiskime jam tekėti, reikštis ir tiesiog būti. Gražiam ir nepakarotjamam, su savo džiaugsmais ir negandomis. Priimkime jį, mokykimes iš jo, ir išnaudokime visas jo teikiamas galimybes čia ir dabar. Nes gyvenimas tikras tik šioje akimirkoje. Nelaukite ypatingų akimirkų, kurkite jas dabar.
nuotrauka iš www.vamandala.eu



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą